Salvează

Delicat cu hainele – cu o singura atingere

Acest uscator cu abur si pompa de caldura foloseste temperaturile reduse pentru a va usca hainele cu delicatete – iar functia sa cu abur improspateaza si scoate cutele chiar si de la hainele cu indicatia „doar curatare chimica”.
Cea mai delicata uscare pentru lana – garantata de certificatul Woolmark Gold

Pentru a va garanta ca articolele din lana vor primi cel mai delicat tratament posibil, acest uscator de rufe a primit certificatul Woolmark Gold.
Programe special concepute, pentru cele mai delicate articole de imbracaminte

Acest uscator atat de delicat cu tesaturile vine cu program special concepute pentru ajustarea vitezei rotatiilor tamburului, directiei si temperaturii, in functie de tipul materialelor. Chiar si cele mai delicate tesaturi, care necesita spalare manuala, cum ar fi lana sau matasea vor fi tratate cu multa grija.
Ingrijire mai buna cu un consum mai mic de energie.

Tehnologia cu pompa de caldura asigura un consum mai mic de energie in comparatie cu un uscator traditional. Pompa de caldura ii asigura o clasificare in clasa A++, ajutandu-va sa reduceti facturile la energie. In plus, uscarea la temperaturi joase, asigura mentinerea aspectului hainelor Dvs. pentru mai mult timp.
Uscati eficient evitand excesul de a usca tesaturile

Sistemul inteligent OptiSense al acestui uscator ajusteaza timpul de uscare in functie de incarcatura si monitorizeaza umiditatea astfel ca hainele dumneavoastra sa fie intodeauna uscate eficient, dar niciodata in exces. Nu veti folosi niciodata mai multa energie electrica decat este nevoie.
Economisiti energie si mentenanta – un singur filtru de curatat

al acestui uscator include un filtru eficient, sigilat, ceea ce inseamna ca exista doar un filtru care trebuie mentinut curat. Pe scurt: un flux mare de aer si un consum mic de energie.

A++. Randament energetic foarte bun, multumita tehnologiei profesionale

Multumita tehnologiei sale cu pompa de caldura, acest uscator din clasa A++ foloseste temperaturile scazute pentru a usca cu atentie hainele dumneavoastra si consuma cu 58% mai putina energie decat de un uscator din clasa B.

CUMPARA ONLINE => SPRE MAGAZIN