Trei reguli esentiale pentru o baie curata

Curatenia din baie a fost mereu un aspect mai delicat decat curatenia in restul camerelor deoarece, fiind folosita atat de des, trebuie aranjata si dezinfectata mult mai des.

Igiena din baie cantareste greu atunci cand vine vorba de sanatatea ta si a familiei tale. Este foarte important sa mentii curatenia in baie si sa impui niste reguli stricte si celorlalti membri ai familiei. In primul rand, baia trebuie aerisita cat mai des pentru a evita umezeala cauzata de aburi.

Daca nu aerisesti incaperea in mod regulat, mucegaiul se va instala pe pereti si pe tavan si va fi mult mai greu de curatat decat ar fi de prevenit. De asemenea, prosoapele umede care sunt adesea lasate in parasire in baie au nevoie de aer pentru a nu se imbacsi. Alege cosuri mici pentru baie: pentru rufe si de gunoi.

Daca cosul de rufe este mic, vei evita adunarea multor haine care vor ramane laolalta pentru o perioada indelungata de timp, aflandu-se in pericol de umezeala si miros neplacut. Astfel, vei fi nevoita sa speli mai des rufele, ceea ce nu poate fi decat un avantaj.

De asemenea, daca ai un cos de gunoi mai mic, acesta se va umple repede si vei fi nevoia sa arunci continutul. Vei evita astfel adunarea reziduurilor care, la un moment dat, vor raspandi un miros urat. Pentru o baie curata si aerisita, detaliile sunt importante.

Pentru igiena intregii tale familii, insista ca nici o periuta de dinti sa nu fie lasata in parasire pe chiuveta. Oricat de bine ai spala vasul, microbii vor fi mereu acolo. Toate obiectele de igiena intima, precum vata, periuta de dinti, pieptanul, trebuie tinute in ordine intr-un dulap inchis.

De asemenea, cumpara un deodorant special pentru baie, pe care toata lumea sa il foloseasca atunci cand este necesar. Astfel, aerul va fi improspatat cu usurinta.

Curatenia din baie este datoria fiecaruia. Daca toata familia va respecta niste reguli simple, dar esentiale, vei avea mereu o baie curata si proaspata.

Cumpara Online Produse de Curatenie

Salvează

Comments are closed.

×

Dă un LIKE pe Facebook