Stii sa faci chiftele pufoase? Iata cateva secrete!

Intreband in stanga si in dreapta, furand secrete de la colege, rude sau prietene, am descoperit cum se pregatesc chiftelutele perfecte!

Iata cateva mici trucuri:

– carnea pentru compozitia de chiftele se trece prin masina de tocat de 2 ori, astfel incat sa se obtina o pasta fina

– pentru a stabili gustul perfect si cantitatea de condimente de care e nevoie prajeste mai intai o singura chiftea, de proba, ca sa observi cum se comporta compozitia la prajit si de ce mai are nevoie

– compozitia se amesteca foarte bine si se tranteste de cateva ori de vas, ca sa inglobeze aer si astfel chiftelutele sa fie pufoase

– chiftelutele nu se fac doar din carne macra, ci e nevoie si de grasime

– pentru un kilogram de carne e suficient un singur ou, ca sa lege compozitia

Ce spuneti? Data viitoare cand pregatiti chiftelute nu-i asa ca veti tine seama si de aceste sfaturi?

Reteta Bucataria-Romaneasca.ro – Chiftelute cu marar

×

Dă un LIKE pe Facebook