Spatiu, timp si noroc prin feng shui – almanahul datelor favorabile

Stravechea stiinta milenara feng shui studiaza atat energiile spatiului, directiile magnetice, sectoarele norocoase din casele noastre, cat si energiile timpului, legate de momentul constructiei casei, influenta anumitor momente asupra vietii locatarilor unei cladiri.

Unul dintre instrumentele folosite in feng shui pentru a determina zilele si momentele norocoase pentru anumite actiuni este almanahul feng shui.

Acest almanah, numit Tong Sing in unul dintre dialectele chinezesti, este un sistem de a masura trecerea timpului si de a determina ce actiuni sunt favorizate de energiile dintr-o anumita zi. Pe vremuri, acest almanah era numit si calendarul fermierului, fiind intens  folosit in agricultura.

Almanahul feng shui ne poate oferi informatii mai mult sau mai putin precise, in functie de cat de multe date personale luam in calcul. In fiecare luna, de exemplu, exista zile si intervale orare norocoase pentru inceperea anumitor activitati : plasarea remediilor feng shui, pentru eficienta mai mare ; inceperea lucrarilor de renovare ; negocieri si interviuri ; plecari in calatorii ; mutare in casa noua.

Daca doresti sa consulti un almanah feng shui  pentru luna august 2013, cu datele general favorabile, poti accesa acest link :

http://fengshui-studio.ro/348/

Acest almanah are caracter pur orientativ. Informatii foarte precise se pot obtine de catre un specialist luand in calcul datele tale personale de nastere.

Articol scris de Diana Roman, specialist feng shui residential/business

www.fengshui-studio.ro

Foto: Pixomar

Comments are closed.

×

Dă un LIKE pe Facebook