Realizeaza singur decoratiunile pentru Craciun

De Craciun, foarte apreciate sunt decoratiunile si ornamentele realizate manual. Anul acesta iti oferim cateva idei interesante cu care sa iti impresionezi prietenii si familia. Iata propunerile noastre:

Mini globuri de zapada. Pentru aceste globuri ai nevoie de cateva becuri vechi, putin sclipici, snururi albe si rosii si cateva ornamente mici de Craciun precum braduleti, ursuleti, oameni de zapada, etc. Tot ce trebuie sa faci este sa lipeste micile decoratiuni in interiorul becurilor, sa adaugi sclipiciul si sa sigilezi bine. Ornamenteaza apoi cu un snur colorat si, gata, mica ta decoratiune este gata de a fi atarnata in bradul de Craciun dau oferita celor dragi.

Fulgi de nea rustici. Cu ajutorul unor ramurele poti crea fulgi de zapada rustici, pe care sa ii decorezi apoi cu ramurele mici de brad, conuri si stelute sclipitoare. Tot ce ai nevoie este mult lipici si putina indemanare.

Braduti de Craciun din pasla. Pasla este un material versatil, pe care il poti folosi pentru a obtine decoratiuni interesante de sarbatori. Din diferite culori, taie patrate, de la mic la mare, pe care apoi sa le insiri pe o o sfoara, care va servi si pentru agatarea acestor mici decoratiuni.

Coronate din lemn. Cu siguranta ca ti-au mai ramas mici tulpini de la bradul de Craciun, atunci cand l-ai montat. Taie aceste tulpini in rondele, lipeste-le in forma de coronita, orneaza cu un mic decor de sarbatoare si ai obtinut o coronita originala si naturala.

Sursa foto

×

Dă un LIKE pe Facebook