Plante care cresc la umbra

Daca ai un balcon umbros sau o curte in care razele soarelui nu patrund asa cum ti-ai dori, insa vrei sa ai un colt colorat, cu flori, noi iti propunem cateva flori care indragesc umbra si se dezvolta foarte frumos in spatiile mai intunecate.

Florile de ametist. Daca iti plac  florile albastre, ametistul, o planta anuala, cu siguranta va fi pe gustul tau. Cu flori in forma de stea si in tonuri vii de albastru, amestitul este o planta atragatoare pentru orice gradina. Poate fi plantata in ghivece agatatoare si pozitionata la umbra sau in locuri cu semiumbra.

Begonia. Pentru un plus de culoare in balconul sau gradina ta, alege begoniile. Aceste flori perene sunt stralucitoare, vesele si colorate si pot fi plantate si in ghivee agatatoare. Pentru a creste frumos, begoniile au nevoie de umbra, sol bogat si umed si multa dragoste.

Hortensia de gradina. Pentru gradinile umbroase, hortensia este cea mai buna alegere. Intr-o mare diversitate de culori, hortensia este o floare atragatoare, care inveseleste orice colt de gradina sau balcon. Este usor de crescut, are nevoie doar de apa si de retezarea ramurilor uscate o data pe an.

Sursa foto

×

Dă un LIKE pe Facebook