Mici trucuri care te vor ajuta sa aduci mai multa lumina in casa ta

Iti doresti o casa luminoasa si primitoare? Urmeaza sfaturile noastre si vei observa cum locuinta ta isi va schimba aspectul cu ajutorul catorva trucuri simple si la indemana tuturor!

Alege perdele din materiale fluide. Lasa lumina sa patrunda in casa ta si renunta la perdele si draperiile din materiale grele si in culori inchise. Alege perdele din materiale fluide si culori pastelate, deschise. Pentru a accentua inaltimea camerei, monteaza perdelele chiar de sub tavan.

Alege iluminatul invizibil. Deasupra blatului de bucatarie, oglinzii din baie sau mesei din sufragerie alege lustre din sticla incolora. In acest fel lumina va curge in toata incaperea, iar tu te vei bucura de o atmosfera calda si luminoasa in casa ta.

Renunta la fetele de masa. Fetele de masa incarca vizual o incapere. Cel mai indicat este sa decorezi masa cu vaze pline cu flori si lumanarele. Sau, poti aranja o simpla bucata de in, in culori vibrante, care sa lase la vedere o parte din lemnul frumos al mesei.

Lasa culorile sa patrunda in casa ta. In functie de anotimp, decoreaza incaperile casei tale cu perne, cuverturi, obiecte de arta si alte textile colorate, care sa confere spatiului tau dinamism, energie si optimism.

Decoreaza baia cu plante. Poate este ultimul loc din casa unde te-ai gandi sa pui plante, insa baia iti poate oferi multe surprize. Gaseste un spatiu gol si asaza un ghiveci cu o planta verde. Vei observa instant schimbarea pe care o va produce baii tale.

Sursa foto

×

Dă un LIKE pe Facebook