Cum sa faci galustele pentru supa pufoase

Secretul galustelor de supa pufoase le-a dat dintotdeaua multe batai de cap gospodinelor.

Cunoscand insa cateva reguli de baza, data viitoare nu iti va fi deloc greu sa pregatesti galustele perfecte.

Compozitia de galuste nu trebuie sa fie una tare, dar nici sa curga; dupa ce a fost pregatit acest amestec de galusti din oua, gris, sare si putin ulei, se lasa la odihna 10 minute.

Galustele se toarna in supa adusa la o temperatura medie (adica sa nu fiarba), iar flacara aragazului trebuie sa fie la mic. Galustele se formeaza cu ajutorul unei linguri de inox si se introduc in supa usor, apoi se asteapta sa se desprinda singure de pe lingura.

Supa trebuie sa stea acoperita apoi 10 minute.

Reteta de baza se face din: 1 ou, 2 linguri ulei, 3 linguri gris si sare.

Un alt secret de care trebuie sa tii cont este ca grisul folosit sa fie fin, cu granulatie mica.

Reteta Supa de gaina cu galuste pufoase

×

Dă un LIKE pe Facebook