Cum prepari risotto primavera

Primavara se apropie cu pasi inceti si in acest anotimp al renasterii ne dorim sa avem o alimentatie mai sanatoasa, bogata in fructe, legume si verdeturi de sezon, fragede si aromate.

Ingrediente pentru risotto primavera:

600 ml supa pui, ulei de masline, 1 ceapa tocata, 1 morcov taiat cubulete, 2 dovlecei taiati cubulete, 150 g orez, 50 g mazare, 4 cepe verzi tocate.

Cum se prepara risotto primavera

Fierbe supa inttr-o cratita. Incinge putin ulei de masline intr-o tigaie si caleste ceapa, morcovul si dovleceii. Asezoneaza cu sare si piper. Adauga apoi si orezul si mai lasa pe foc cateva minute.

Peste orez, toarna treptat cate un polonic de supa si amesteca continuu pana cand toata zeama este absorbita de orez. Cand orezul este gata, adauga mazarea si ceapa tocata si mai lasa pe foc timp de 10 minute.

Pofta Buna!

Vezi si alte Retete cu Orez

Sursa foto

×

Dă un LIKE pe Facebook