Cum impodobim bradul de Craciun in acest an

Cu siguranta, bradul de Craciun este punctul de atractie al sarbatorilor de iarna. Nu numai pentru ca Mos Craciun lasa darurile pentru cei mici si cei mari sub el, ci si pentru ca impodobirea lui ne bucura si ne ofera un ragaz vesel alaturi de familie si cei dragi.

Iata cateva idei pentru a avea si anul acesta un brad frumos de Craciun:

Bradul curcubeu. Daca vrei sa iti impresionezi familia si prietenii cu bradul tau de Craciun, cu siguranta nu vei da gres cu un aranjament curcubeu. Analizeaza culorile unui curcubeu si porneste de la baza bradului cu nuantele de rosu, roz, pana in varf unde vei avea verde deschis si galben.

Coarne de cerb si fructe de padure. Cu siguranta in magazinele de decoratiuni interioare vei gasi in aceasta perioada o sumedenie de decoratiuni inspirate din traditiile altor tari in materie de Craciun. Scandinavii ne ofera numeroase idei despre cum sa decoram bradul de Craciun, iar coarnele de ren sau cerb si fructele de padure rosii sunt un contrast romantic si feeric.

Conuri de brad si globuri albe. Globurile si ornamentele de brad supradimensionate confera bradului de Craciun un dramatism aparte unui brad traditional. Pentru un contrast frumos, opteaza pentru conuri de brad si globuri albe, de diferite marimi. Nu uita nici de luminitele albe!

Sursa foto

×

Dă un LIKE pe Facebook