Cum decoram masa de Craciun

In zilele de sarbatoare, masa de Craciun ocupa locul central in orice gospodarie. De la pregatirile care se fac cu cateva zile inainte de Craciun, pana la decorarea mesei, toate fac ca sarbatoarea sa fie mai frumoasa si mai vesela alaturi de cei dragi. Ca in fiecare an, gospodinele se dau peste cap in alegerea fetei de masa perfecte, a decoratiunilor, florilor si ornamentelor care impodobesc masa de sarbatoare.

Iata cateva idei pentru decorarea mesei de Craciun in acest an:

Craciun glamour. In acest an, alege sa aranjezi masa de Craciun intr-un stil glamour, in tonuri puternice de albastru. La farfuriile simple, dar puternic colorate, asorteaza servete stralucitoare si cateva ornamente argintate, pe care sa notezi numele invitatilor. Pentru un plus de stil, alege servete din catifea.

Craciun scandinav. Stilul scandinav de decorare a casei este la mare cautare in ultimii ani, in special in randul tinerilor. Minimalist, insa plin de caldura, acest stil este ideal si pentru decorarea mesei de Craciun. Alege farfurii simple, cu decor argintat, la care sa asortezi servete textile cadrilate. In centrul mesei alege decoratiuni simple, dar de efect, precum coronite de brad, candelabre pentru lumanari si flori se sezon.

Craciun in alb si rosu. Un clasic deja, duo-ul alb si rosu in decorarea casei si mesei de Craciun nu se demodeaza niciodata. In plus, in fiecare an apar noi si noi decoratiuni, astfel ca poti alege un aspect modern pentru masa ta de Craciun. O idee este sa atarni deasupra mesei globuri albe si rosii. De asemenea, masa poate fi intreaga in alb, cu mici obiecte rosii, precum servetele, flori sau boluri mici umplute cu globuri rosii.

Sursa foto

×

Dă un LIKE pe Facebook