Cum atragi albinele in gradina ta

Chiar daca suna un pic infricosator, albinele sunt extrem de benefice pentru gradina ta, in special daca este cu flori. Ajuta la polenizare si la obtinerea unor flori frumoase si colorate pentru un timp mai indelungat.

Alege o mare varietate de flori colorate. Florile colorate atrag ca un magnet albinele, astfel ca este bine ca in gradina ta sa existe flori rosii, albastre, galbene, purpurii.

Planteaza flori locale. Daca vrei sa atragi cat mai multe albine, este bine sa plantezi flori sau arbusti locali, care sunt disponibili in zona ta pe tot parcursul anului.

Asaza farfurioare cu apa. Si albinele, ca toate vietatile au nevoie de apa pentru a supravietui. Plaseaza in gradina ta, in cateva locuri stategice cateva recipiente cu apa proaspata si albine vor sosi neintarziat.

Mult soare. Insectele au sangele rece, astfel ca au nevoie de mult soare pentru a supravietui si pentru a se misca. Asa cum si noi avem nevoie de cafeaua de dimineata pentru a ne pune pe picioare, la fel si albinele au nevoie de mult soare pentru mai multa energie.

Sursa foto

×

Dă un LIKE pe Facebook