Cum alegi carnea tocata potrivita

Carnea tocata este un ingredient versatil care poate fi folosit in numeroase retete. De la tocanite, chiftele, musaca sau sarmale, carnea tocata este nelipsita. Cum alegi insa carnea tocata potrivita in functie de preparatele tale? Noi iti oferim cateva sfaturi.

Carnea tocata folosita in diferite preparate este bine sa aiba si un procent mic de grasime, care va conferi mancarurilor tale mai multa savoare. Carnea macra este mult prea fada si nu confera mancarurilor suculenta si gust.

Carnea tocata mai grasa este potrivita pentru burgeri, chiftele, tocanite. Carnea macra este ideala pentru preparatele in care se adauga si lichid, de exemplu in tocanite.

Astfel, carnea de vita este ideala pentru burgeri, chili con carne, carnea de porc pentru sarmale, chiftele, ardei umpluti, carnea de miel pentru chiftele, tocanite, musaca, iar carnea de pui si curcan pentru chiftele, chili con carne.

Sursa foto

×

Dă un LIKE pe Facebook