Salvează

Un concept special elaborat de TEFAL, inspirat de idea unei alimentatii sanatoase si in acelasi timp gustoase, creat in scopul pastrarii calitatilor nutritive ale produselor si sa aduca satisfactia in urma alimentatiei sanatoase. Elaborat prin efortul comun al expertilor TEFAL si un grup de nutritionisti si specialisti in sfera alimentatiei sanatoase.

Este important sa ne hranim moderat, echilibrat, DELICIOS…. SI GUSTOS !!!

Varietate de retete mai mare pentru un bun echilibru in alimentatie – puteti gati cartofi prajiti, carne, legume, dulciuri.

Alegerea metodei corecte de preparare a hranei este de o importanta deosebita pentru valorile nutritive si energetice ale acesteia. Alimentatia sanatoasa nu inseamna intotdeauna privari si hrana fara gust.

Nutritie: mai putina grasime, mai multa placere cu doar 3% grasimi: doar o lingura de ulei pentru 1 kg de cartofi prajiti. Unele retete se pot gati si fara ulei.

Friteuza Tefal Actifry Essential Nutritious & Delicious (1)Masurarea uleiului – o lingurita ingenioasa de 1.4 cl pentru masurarea cantitatii de ulei (beneficiile pentru sanatate validate de medici)

Tehnologia ActiFry combina pulsul de caldura cu circularea optimizata a aerului cald pentru a da acea senzatie de crocant.

Friteuza Tefal Actifry Essential Nutritious & Delicious (3)Elementele detasabile se pot spala in masina de spalat vase

Tava automata pentru amestecare cu paleta de amestecare

CUMPARA ONLINE – SPRE MAGAZIN