Aprilie: luna curateniei in casa si gradina

Aprilie este luna potrivita pentru curatenia de primavara atat in casa, cat si in gradina. Vremea este calda, zilele mai lungi si mai luminoase, astfel ca poti pregati casa pentru urmatoarea perioada mai insorita a anului. Iata ce poti face:

Curatarea casei. Acum este momentul potrivit pentru curatenia generala a casei, dupa lunile reci de iarna. Pe langa curatenia obisnuita, gandeste-te si la lucruri mai avansate: curatarea covoarelor, a tapiteriei, a draperiilor si a geamurilor. De asemenea, este momentul si pentru curatarea mobilierului de balcon sau gradina.

Curatarea curtii. O grija aparte trebuie sa o acorzi curtii tale in aceasta luna. Indeparteaza buruienilor care au crescut in timpul iernii, indeparteaza crengile uscate, mucegaiul si spala pavajul. De asemenea, poti aranja obiectele sau materialele din curte. De asemenea, tot acum este momentul si pentru micile reparatii ale exteriorului casei, gardurilor sau podului.

Curatarea gradinii. In aprilie, in gradina ta poti acorda mai multa atentie straturilor de iarba si gazonului. De asemenea, poti indeparta molozul, poti adauga sol nou in portiunile afectate de ger si zapada. In acest fel, creezi conditiile necesare pentru cresterea si dezvoltarea propice a plantelor in noul sezon.

Cumpara ONLINE Produse de Curatenie

Sursa foto

×

Dă un LIKE pe Facebook