Salvează

Romanii sunt mari consumatori de ciorba, asadar nu-I de mirare ca in orice sezon vom gasi in frigidere o oala de ciorba care de-abia asteapta sa fie incalzita si devorata de intreaga familie. Din legume in abundenta, cu carne si dreasa cu verdeata si smantana, ciorba la romani este o adevarata delicatesa savurata de intreaga familie.

Foarte consistente si satioase, ciorbele romanilor sunt gustoase si potrivite pentru orice ocazie si anotimp. Daca in sezonul rece sunt preferate ciorbele dense, cu multa carne si smantana, in sezonul cald, romanii se orienteaza spre ciorbe cu mai multe legume, care pot fi servite si reci.

In plus, pentru multe dintre bunicile noastre, supele de legume sau de pui au si puteri terapeutice, fiind consumate in perioadele de gripa si raceala. Celebra supa de este o adevarata injectie cu anticorpi in sezonul rece, teorie confirmata in parte si de catre medici.

De asemenea, ciorbele romanilor au si un cost redus. Daca alegi sa iti faci cumparaturile la piata, vei veni acasa cu o plasa plina cu legume gustoase si aromate, la pret corect, care vor transforma orice mancare intr-un adevarat festin.

Asadar, atunci cand esti in pana de idei, poti conta oricand pe o ciorba romaneasca, ca la mama acasa, cu multe legume, verdeturi, carne satioasa si smantana consistenta si gustoasa.

  1. Ciorba de peste cu rosii
  2. Ciorba de verdeturi
  3. Ciorba cu perisoare de curcan
  4. Ciorba taraneasca de gaina
  5. Ciorba de porc cu ou